Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajská radní předávala medaile handicapovaným lyžařům

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 02. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6100|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Ve dnech 25. až 27. ledna 2008 se v zimním středisku Horní Domky v Rokytnici nad Jizerou pod záštitou krajské radní MUDr. Hany Králíčkové, pověřené vedením resortu sociálních věcí, bezpečnosti a národnostních menšin, konalo mezinárodní XVI. mistrovství ČR handicapovaných sportovců ve sjezdových disciplínách.

Pořadatelem byla místní organizace LK Spartaku Rokytnice nad Jizerou pod vedením předsedy Jiřího Jirmana. Náklady na uspořádání závodů hradil LK Spartak Rokytnice n. J. a věnoval je darem postiženým sportovcům.

První den přálo závodníkům počasí a za ideálních podmínek všichni borci odjeli slalom speciál. Všichni zúčastnění závodníci předváděli úctyhodné sportovní výkony. V sobotu se pokazilo počasí, trať změkla a jury rozhodla odjet dva závody: plánovaný obří slalom a odpoledne nedělní Super G. Počasí se však ještě více zhoršilo a tak jury odpolední SG zrušila kvůli bezpečnosti závodníků.

V odpoledních hodinách se uskutečnil slavnostní ceremoniál - vyhlášení nejlepších sportovců za účasti členky rady Libereckého kraje MUDr. Hany  Králíčkové.

„Obdivovala jsem výkony a úsilí závodníků, byli skvělí,“ hodnotila závody radní.

Závodníci a pořadatelé - Český svaz tělesně postižených sportovců, oba závody hodnotili velmi pozitivně a těší se na další ročník opět v Rokytnici nad Jizerou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky