Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajská správa silnic LK požádala o nový provizorní most

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 07. 2011 11:06

Sdílet článek

 

Na základě jednání se Správou státních hmotných rezerv požádala Krajská správa silnic LK o vyskladnění nového mostu pro Chrastavu namísto poškozeného provizorního mostu, který zde byl umístěn od loňských povodní. Zapůjčení předchází schválení Ministerstva dopravy a vydání příslušného rozhodnutí. Zároveň KSS LK oslovila možné dodavatelské firmy, které by byly schopny výměnu mostu realizovat.

 

            Dnes od 8:00 fungují kvůli úplné uzavírce provizorního mostu v Chrastavě na silnici III/27251 tyto objízdné trasy. Mělo by se jednat o definitivní řešení až do chvíle, kdy dojde k opravě/náhradě provizorního mostu.

 

1.         Osobní vozidla:

          Průjezd z Chrastavy směr Václavice a Dolní/Horní Vítkov je možný přes ulici Družstevní (částečně jednosměrný provoz).

          Pro jízdu z Václavic a Dolního/Horního Vítkova směrem do Chrastavy je NOVĚ značena objízdná trasa po místních komunikacích – ulice Školní – Richtrův vrch – Kostelní – přes Družstevní (cca na 80m je obousměrný provoz) dále na ulici Frýdlantskou.

 

2.         Nákladní vozidla:

          Příjezd do Chrastavy (pro zásobování Benteleru a směrem na Václavice a Dolní Vítkov) zůstává stejný, tzn. po I/13 dále odbočit na I/35 na Bílý Kostel směr Grabštejn – před Grabštejnem odbočit vpravo na III/2713 přes Václavice a dále po III/27251 do Chrastavy

          Pro výjezd z Chrastavy ze směru od Václavic a Dolního/Horního Vítkova a zásobování Benteleru – přes ulici Pobřežní, která byla provizorně zprovozněna v rámci probíhající stavby. Úsekem je možné projet se zvýšenou opatrností.

 

3.         Autobusy:

          Průjezd z Chrastavy směr Václavice a Dolní/Horní Vítkov je možný přes ulici Družstevní (jednosměrný provoz).

          Pro výjezd z Chrastavy ze směru od Václavic a Dolního/Horního Vítkova – přes ulici Pobřežní, která byla provizorně zprovozněna v rámci probíhající stavby. Úsekem je možné projet se zvýšenou opatrností.

 

4.         Částečná uzavírka ulice Frýdlanstké (práce SČVaK) byla zrušena a uvedeným úsek je možné projet obousměrně se zvýšenou opatrností.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky