Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský radní Jaroslav Podzimek informoval Sdružení SOLK o činnosti Libereckého kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 10. 2011 16:43
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Na zasedání Rady Euroregionu Nisa navazovalo dnes jednání Rady Sdružení obcí Libereckého kraje (SOLK)  v Liberci, jehož se zúčastnil krajský radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek (ČSSD).

Hlavním bodem programu byl seminář - Výměna zkušeností v oblasti veřejné správy mezi kantonem St. Gallen a Libereckým krajem. Zajímavosti a poznatky z pracovní návštěvy všem přítomným přiblížil Jiří Němec, vedoucí správního odboru KÚ LK.

Dále účastníci projednali aktuální informace z práce  Libereckého kraje, které přednesl Jaroslav Podzimek. Například šlo o zlepšení situace v silničním provozu na území LK (BESIP), obnovu krajského majetku po povodních, smlouvu o spolupráci s RAR  a některé další informace z oblasti sociálních věcí, školství a kultury

„Zasedání pokračovalo zprávou o projektu - Odpadové hospodářství – spolupráce v Libereckém kraji a okrese Görlitz. Jde o návrh aktivit, jak se naučit od dětského věku třídit odpad,“ uvedl radní s tím, že tyto zajímavé údaje zazněly začátkem října letošního roku na konferenci o odpadech.

„Byly tu totiž reprezentovány systémy, které vedou k motivaci lidí v daných městech a obcích,“ dodal.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky