Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský radní Pavel Petráček zahájí panelovou diskusi na téma Jak rozhýbat v Libereckém kraji sociální podnikání

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 11. 2011 16:25

Sdílet článek

 

Nová ekonomika, o.p.s., ve spolupráci s Libereckým krajem, Asociací nestátních neziskových organizací Libereckého kraje a Asociací sociálního podnikání pořádá 14. listopadu od 10 do 14 hodin panelovou diskusi na téma „Jak rozhýbat v Libereckém kraji sociální podnikání".

Akce, nad kterou převzal záštitu krajský radní pro sociální věci Pavel Petráček (ČSSD), se koná   v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a,  multimediální sál, 3. p. v Liberci. Panelová diskuse se zaměří především na tato témata:

1.           Jak konkrétně může sociální podnikání přispět k rozvoji regionu.

2.           Co je potřeba udělat pro rozvoj těchto podnikatelských aktivit.

3.           Jaká existuje v současné době podpora ze strany státu a dalších institucí.

4.           Představení výzev Sociální ekonomika č. 30 OP LZZ a č. 8 IOP.

 

Zájemci o založení sociálního podniku a o prosazování sociálního podnikání v Libereckém kraji budou mít poté možnost zúčastnit se skupinové konzultace s účastníky diskuse,  kteří jsou předními odborníky na sociální podnikání.

V diskusi vystoupí: PhDr. Ing. Petra Francová - ředitelka Nové ekonomiky, o.p.s. a vedoucí projektu Tematická síť pro rozvoj sociální ekonomiky.  Karel Rychtář - ředitel odboru Svazu českomoravských výrobních družstev a místopředseda Asociace zaměstnavatelů zdravotně postižených ČR,. Mgr. Svatava Škantová - oddělení implementace ESF a IOP, MPSV, zástupci sociálních podniků a  spolupořádajících organizací.

Diskuzi bude moderovat Martina Macurová z Nové ekonomiky.

Zájemci se mohou hlásit na adresu: vladimira.biresova@nova-ekonomika.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky