Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad Libereckého kraje získal Národní cenu České republiky za společenskou odpovědnost

Bc. Dědková Markéta

tiskový mluvčí

  • 27. 11. 2015 15:44

Sdílet článek

Dalšího úspěchu dosáhl Krajský úřad Libereckého kraje. Za letošní rok mu byla udělena Národní cena České republiky za společenskou odpovědnost v kategorii Veřejná správa. Tuto prestižní cenu v úterý 24. listopadu v nádherných prostorách Španělského sálu Pražského hradu převzali náměstek hejtmana Marek Pieter a ředitel krajského úřadu René Havlík.

Organizace, která se do soutěže přihlásí, zpracovává zprávu o společenské odpovědnosti. Ta zahrnuje obsáhlé informace o aktivitách organizace, tedy krajského úřadu, v ekonomické, environmentální a sociální oblasti,“ vysvětluje ekonomický náměstek hejtmana Marek Pieter.

Krajský úřad už řadu let realizuje aktivity, které naplňují společenskou odpovědnost, podporuje ekologický provoz sídla kraje, zapojil se do aktivit v programu Místní agenda 21, v jehož rámci uplatnil své činnosti i výstupy z projektů Zdravý kraj a Slaďování pracovního a rodinného života zaměstnanců Krajského úřadu Libereckého kraje. „Veškerá naše činnost směřuje k tomu, abychom jako veřejná instituce naplňovali také principy společenské odpovědnosti. Proto jsme se v loňském roce rozhodli, že se zapojíme do soutěže o získání Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost a veškerou naší práci, která se této oblasti týká, necháme nezávisle posoudit odbornými hodnotiteli. Chtěli jsme získat kvalifikovaný a hlavně nezávislý obraz toho, jak si v oblasti společenské odpovědnosti vedeme. Naše vítězství je oceněním dlouhodobé práce úřadu jako celku, ale i každého z jeho zaměstnanců, jejich profesionality a zodpovědného vztahu k práci pro veřejnost v našem kraji,“ říká k udělení ceny ředitel Krajského úřadu Libereckého kraje René Havlík.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky