Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad zkontroloval za II. pololetí loňského roku přes 560 subjektů

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 03. 02. 2016 11:01

Sdílet článek

Zaměstnanci Krajského úřadu Libereckého kraje provedli v II. pololetí loňského roku celkem 561 kontrolních akcí. Jednalo se o kontroly jak v rámci samostatné působnosti (veřejnosprávní kontroly na místě), tak přenesené působnosti podle platného Plánu kontrolní činnosti krajského úřadu.

Youtube video

U kontrolovaných subjektů pracovníci úřadu zjistili celkem 382 nedostatků, ke kterým pak byla přijata opatření k nápravě. Kontrolované subjekty podaly celkem 5 námitek proti zjištěním zaznamenaných v protokolech. Krajský úřad žádné z těchto námitek nevyhověl a u 37 subjektů provedl následnou kontrolu.

Názorné vysvětlení v číslech shrnuje uvedená tabulka:

počet kontrol celkem

počet uložených opatření

počet námitek

námitky vyhověno

následná kontrola

561

382

5

0

37

 

 

 

 

Zhodnocení kontrolní činnosti včetně plánu na příslušná pololetí jsou k dispozici na webových stránkách odboru kontroly: http://odbor-kontroly.kraj-lbc.cz/.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky