Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj bude letos pořádat třídenní Krajské dny na Českolipsku

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 02. 2008 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:6128|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Čtvrtý ročník akce Krajské dny hodlá v letošním roce opět uspořádat Liberecký kraj. Rada kraje na svém zasedání schválila zadávací řízení veřejné zakázky malého rozsahu Krajské dny 2008.

„Rozhodli jsme, že po Liberci, Jablonci n. N. a Turnově se letos uskuteční v České Lípě a okolí,“ uvedl hejtman Petr Skokan.

 „Krajských dny 2008“ se budou konat ve dnech 15. – 17. 8. 2008  na  Českolipsku a v okolí (Česká Lípa, Máchovo jezero, Doksy a pod.). Vystoupí jako vždy nejen  účinkující  z Libereckého kraje, ale i  osobnosti celorepublikově známé.

 „Do programu požadujeme zahrnout také prezentaci činností resortů Libereckého kraje, prezentaci zahraničních partnerských regionů Libereckého kraje → Spolková republika Německo - Svobodný stát Sasko; Polská republika – Dolnoslezské vojvodství; Norské království – Møre og Romsdal; Švýcarská konfederace - St. Gallen, Italská republika – Valle d´ Aosta, a Slovenská republika – Prešovský samosprávný kraj. Předpokládáme i  prezentaci některých obcí v Libereckém kraji a požadujeme , zapojení škol do programu Krajských dnů zajímavým  návrhem na kulturně – sportovní a vzdělávací program, který zapojí do dění jak děti předškolního věku, tak i starší ročníky,“ vypočítal hejtman s tím, že kraj očekává od vítěze zakázky koncepční zařazení tradiční poutě v Doksech do programu Krajských dnů.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky