Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj nabízí zdarma účast v kurzu „Manažer udržitelné spotřeby a výroby“

Šírová Květa

  • 01. 11. 2011 08:43
  • Rozvoj

Sdílet článek

V rámci projektu „Budování kapacit podpory udržitelné výroby a spotřeby v Libereckém kraji“ pořádá Liberecký kraj 8. listopadu 2011 v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, 1. patře, zas. místnosti č. 111 v 10:00 hod akreditovaný kurz „Manažer udržitelné spotřeby a výroby“.

„Součástí projektu je také nabídka možnosti provedení vstupního hodnocení možností inovací udržitelné spotřeby a výroby v podnicích působících v Libereckém kraji i v organizacích veřejného sektoru, které jsou k tomuto vyhodnocení vhodné, jako např. zdravotnická zařízení, školy, zařízení sociálních služeb, podniky zajišťující dopravní obslužnost,“ popsal Vít Příkaský, náměstek hejtmana LK s tím, že účast v kurzu a provedení vstupních hodnocení je bezplatné.

„Projekt je zaměřen na vzdělávání, osvětu a propagaci tzv. dobrovolných přístupů udržitelné výroby a spotřeby v praxi podniků i organizací veřejného sektoru. Nástroje udržitelné spotřeby a výroby jsou zaměřené na zlepšování řízení a výroby, inovace a uvědomělou orientaci výroby a spotřeby na šetrnost vůči životnímu prostředí i společnosti. V praxi podniků a organizací se postupně vytvořilo několik nástrojů a postupů, které jsou tímto směrem zaměřeny, ukazuje se však, že ne každý je pro ten který podnik či organizaci nejvhodnější. Proto byla vyvinuta metodika, která podniku či organizaci veřejného sektoru pomáhá nejvhodnější nástroje identifikovat,“ řekl Vít Příkaský.

 

Bližší informace k projektu jsou k dispozici na webových stránkách http://www.portal-inovace.cz/ , v sekci Udržitelná výroba a spotřeba

 

Projekt „Budování kapacit podpory udržitelné výroby a spotřeby v Libereckém kraji“ byl podpořen z Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí a rozpočtu Libereckého kraje.

 

Kontakty pro registraci a další informace: usv@kraj-lbc.cz , Lubos.Vasek@aecom.com Telefon: 485 226 577, 739 461 115, 724 040 041, 283 090 625

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky