Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj navštíví německý velvyslanec

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 16. 03. 2015 09:21

Sdílet článek

Možnosti vzájemné spolupráce budou tématem jednání vedení kraje s velvyslancem Spolkové republiky Německo v ČR Arndtem Freiherrem Freytagem von Loringhovenem. Ten do Libereckého kraje přijede ve středu 18. března.

V sídle kraje jej přijmou hejtman LK Martin Půta, statutární náměstkyně Hana Maierová a krajští radní Vít Příkaský a Alena Losová.

„Pan velvyslanec přijede do Libereckého kraje na zdvořilostní návštěvu, při které se zaměříme na možnou spolupráci v oblasti výuky německého jazyka na školách v kraji a hovořit budeme o duálním systému výuky na učilištích. Mezi další témata jsme zařadili vzájemné projekty kultury a cestovního ruchu a orientaci Oblastní galerie na německé autory,“ přiblížil hejtman Martin Půta.

Informace pro novináře: fototermín, zápis do pamětní knihy, předání darů – 18. 3. 2015 v 11:15 hodin, zasedací místnost hejtmana č. 313, 3. patro.

Po pracovním obědě se J. E. Arndt Freiherr Freytag von Loringhoven v doprovodu hejtmana Martina Půty a radního Víta Příkaského přesune do Nového Města pod Smrkem, kde navštíví společnost CIS Systems s.r.o.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky