Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Liberecký kraj navštíví velvyslanec Izraele v ČR

09. 12. 2014

Izraelský velvyslanec v České republice J. E. p. Gary Koren přijede ve čtvrtek 11. prosince 2014 na návštěvu do Libereckého kraje.

V přítomnosti statutární náměstkyně hejtmana LK Hany Maierové a náměstka hejtmana LK Marka Pietera nejprve navštíví Technickou univerzitu v Liberci, kde se setká s rektorem univerzity Zdeňkem Kůsem a Ondřejem Novákem, prorektorem  pro výstavbu a rozvoj. Pan velvyslanec si prohlédne Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace.

Poté jej v sídle KÚ LK přivítá hejtman LK Martin Půta. Tématem jednání bude zejména spolupráce v obchodní a ekonomické oblasti, možnost navázání spolupráce s některým z regionů či informace o židovských památkách na území kraje a v jeho blízkosti na území turistického regionu Český ráj a možnosti pro rozšíření turistické nabídky pro zahraniční návštěvníky.

PRO NOVINÁŘE: 13:15 hod. - fototermín, zápis do pamětní knihy, předání dárků (zasedací místnost hejtmana č. 313, 3. patro)

Po pracovním obědě se účastníci delegace přemístí do společnosti Mega a.s. ve Stráži pod Ralskem, kde si prohlédnou nově otevřené Membránové inovační Centrum.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624