Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj vyhlašuje výtvarnou soutěž na logo projektu Zdravý Liberecký kraj

Mgr. Patočková Lenka

manažer projektu Regionální stálé konference

  • 24. 10. 2011 15:55
  • Rozvoj

Sdílet článek

V květnu letošního roku vstoupil Liberecký kraj do Národní sítě Zdravých měst, zájmového sdružení místních samospráv, které se programově hlásí k principům udržitelného rozvoje, zapojují veřejnost do procesů otevřeného vládnutí a podporují rozvoj individuálních a společenských hodnot v oblastech zdraví, životního prostředí, oblasti ekonomické, sociální a kulturní, vytváří prostor a podmínky ke spolupráci, dialogu a vzájemné komunikaci. V současnosti je připravována konkrétní podoba projektu Zdravý Liberecký kraj, přičemž spojujícím motivem je myšlenka, že projekt Zdravý Liberecký kraj nebude spojován pouze s představou fyzicky zdravého jedince, nýbrž zapadá do kontextu zdravého životního prostředí, zdravých podmínek pro podnikání a ekonomické prosperity, vysoké kvality života. Je to ucelený systém směřující k rovnovážnému rozvoji sociálního, ekonomického i environmentálního pilíře společnosti.

Vzhledem k průřezovosti a širokému zaměření základního cíle, a to prosazování principů udržitelného rozvoje na místní úrovni, zlepšování zdraví a kvality života, to vše za široké účasti veřejnosti, je vnímáno jako přínosné mít již od počátku realizace projektu ve vztahu k veřejnosti jednoduchý a srozumitelný spojující prvek, a to nejlépe logo, které by bylo zastřešujícím motivem k propagaci aktivit Zdravého Libereckého kraje. 

Rada kraje schválila zadávací dokumentaci veřejné soutěže na vytvoření výtvarného návrhu loga projektu Zdravý Liberecký kraj, a to pro žáky a studenty středních škol a vyšších odborných škol se sídlem v Libereckém kraji a studenty Fakulty umění a architektury Technické univerzity v Liberci.

Zadávací podmínky veřejné soutěže jsou umístěny jak na Informačním a vzdělávacím portálu Libereckého kraje, http://www.edulk.cz/Příspěvky/tabid/72/EntryId/686/VYHLASENI-VEREJNE-SOUTEZE-NA-VYTVARNY-NAVRH-LOGA-PROJEKTU.aspx , tak v sekci Zdravý Liberecký kraj http://zdravykraj.kraj-lbc.cz/ na webových stránkách Libereckého kraje.

Termín pro podávání přihlášek je 10. leden 2012. První tři vybrané návrhy budou oceněny odstupňovanou finanční odměnou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky