Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Memoriál Honzy Žemličky se jel na svahu Javorníku

Šírová Květa

  • 13. 02. 2012 11:41

Sdílet článek

Za účasti hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera(ČSSD) se v sobotu ve Všesportovním areálu Obří sud na Javorníku jel čtyřiatřicátý ročník Memoriálu Honzy Žemličky v obřím slalomu veteránů na lyžích.

„Stavba sportovního areálu na Javorníku byla financována prostřednictvím evropských peněz z programu ROP. Letošní lyžařská sezóna je na tomto svahu druhá, takže jsem rád, že se areál zamlouvá nejen klasickým rekreačním lyžařům, ale také pořadatelům závodů, jako je právě Memoriál Honzy Žemličky. Doufám, že dnešní sportovní počin odstartuje další akce tohoto typu zde v areálu na Javorníku,“ řekl hejtman Stanislav Eichler, který se závodů přímo účastnil v kategorii A5.

Memoriál Honzy Žemličky je veřejný závod veteránů v obřím slalomu na lyžích. Na start závodu nastoupilo téměř sto padesát mužů a žen, kteří byli rozdělení do kategorií podle věku. Závodilo se celkem v devíti kategoriích. Pořadatelem závodů byly TJ Sokol Frýdštejn, TJ Sokol Malá Skála a Všesportovní areál Obří sud – Javorník.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky