Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Mladí zedníci Antonín Koldovský a Milan Čapek z ISŠ Semily zářili na soutěžní přehlídce řemesel SUSO

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 09. 2011 13:40

Sdílet článek

 

Borci z ISŠ Semily, mladí učňové zednického řemesla  Antonín Koldovský a Milan Čapekpo vítězství regionální soutěže učňů stavebních oborů, která probíhala na jaře 2011, ukázali svoje schopnosti, znalosti a zručnost i v celostátním finále 15. ročníku soutěžní přehlídky řemesel SUSO. V tomto finále nakonec obsadili skvělé druhé místo.

To se konalo jako součást veletrhu ForArch ve dnech 21. – 23. 9. „V součtu hodnocení soutěží ve všech regionech a ve finále v Praze nakonec s velkým náskokem zvítězili. Oběma reprezentantům srdečně gratulujeme,“ uvedl náměstek hejtmana LK Radek Cikl.

Soutěžní přehlídka řemesel SUSO je nekomerčním projektem, který již čtrnáctým rokem nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se soutěže a porovnat si tak své znalosti a dovednosti s žáky dalších českých, ale i zahraničních škol.

Soutěžní přehlídka řemesel probíhá ve spolupráci s Cechem sádrokartonářů, Svazem kameníků a kamenosochařů a Profesním cechem obkladačů. Neméně důležitou roli při organizaci soutěže sehrává spolupráce s Výzkumným ústavem bezpečnosti práce a s oblastními inspektoráty a to při začlenění tématu BOZP do teoretické i praktické části soutěže.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky