Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji se koná seminář o sociálním a zdravotním pojištění v EU

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 04. 2012 15:07
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Eurocentrum Liberec organizuje odborný seminář „Sociální a zdravotní pojištění v zemích EU“ společně s Centrem mezistátních úhrad, sítí Eures a Českou správou sociálního zabezpečení, který se uskuteční 10. dubna od 9 do cca 11.30 hodin  v budově Krajského úřadu v Liberci, U Jezu, v Liberci (zastupitelský sál č. 326).

Seminář je především určen pro ty, kteří se chystají nebo pravidelně cestují za prací či studiem do některé ze zemí Evropské unie, a také pro pracovníky zdravotních pojišťoven a úřadů práce.

„Na jaký rozsah zdravotní péče máme v zahraničí nárok a jakým způsobem vyřešit otázku sociálního a zdravotního pojištění po návratu do České republiky? Na tyto i další otázky odpoví přednáškou i v diskuzi zástupci Centra mezistátních úhrad, České správy sociálního zabezpečení a sítě evropské služby zaměstnanosti EURES,“ zve Eva Stanková z libereckého Eurocentra. Viz také příloha

O akci také na webu EC Liberec:

http://www.euroskop.cz/8369/2722/sekce/akce/o-socialnim-a-zdravotnim-pojisteni-v-zemich-eu/

 

 

Program semináře:

-          Zdravotní pojištění při cestách po EU, Centrum mezistátních úhrad.

-          Koordinace systémů sociálního zabezpečení v rámci EU z pohledu ČSSZ.

-          Doby pojištění u migrujících občanů EU, Eures.

-          Individuální konzultace, zakončení akce.

 

Kontakt: Eva Stanková tel.: 485 226 494

E/ stankova@euroskop.cz

http://www.euroskop.cz/eurocentrum.liberec

http://www.strukturální-fondy.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky