Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji se uskutečnil úspěšný Seminář pro žadatele z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 02. 2012 13:39

Sdílet článek

 

Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů spolu s odborem školství, mládeže, tělovýchovy a sportu KÚ LK úspěšně zorganizovaly v pořadí již pátý seminář pro žadatele, a to u příležitosti vyhlášení pravděpodobně posledních výzev v rámci tohoto programovacího období.

Tyto výzvy budou vyhlášeny 8. 2. 2012 a budou k dispozici na webových stránkách www.opvk.kraj-lbc.cz v sekci Výzvy a jejich výsledky.

„O seminář pro žadatele je tradičně velký zájem, ale vzhledem k pravděpodobně posledním výzvám byla na tomto semináři opravdu hojná účast, dorazilo celkem 95 žadatelů z více než 30 organizací,“ uvedl náměstek hejtmana LK Vít Příkaský, který žadatele na semináři přivítal úvodním slovem.

Žadatelé se dozvěděli všechny důležité informace o aktuálních výzvách, o způsobu hodnocení projektových žádostí, a také o klíčových aktivitách, monitorovacích indikátorech, veřejné podpoře a sestavování rozpočtu projektu.

„Na semináři je také pracovníci odboru regionálního rozvoje a evropských projektů provedli programem Benefit7, ve kterém je nutné projektové žádosti vyplňovat a podávat,“ doplnil náměstek hejtmana.

Žadatelé mohou podávat své projektové žádosti do 30. 3. 2012 do 17:00, na adresu Krajského úřadu LK, odbor regionálního rozvoje a evropských projektů, kanceláře 1420 a 1417, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2. Podrobnější specifikaci termínů naleznete v daných výzvách.

Výzvy budou vyhlášeny pro všechny oblasti podpory, které Liberecký kraj administruje, a to oblasti podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání v Libereckém kraji II, 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v Libereckém kraji II, 1.3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Libereckém kraji II a 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Libereckém kraji.

„V těchto výzvách, na které se můžete těšit už zítra, je pro žadatele připraveno přes 123 mil. Kč,“ dodal na závěr náměstek hejtmana Vít Příkaský.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky