Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na krajské vánoční trhy si pro dárky přišla skoro tisícovka kupujících

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 12. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5905|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Podpořit klienty sociálních zařízení zřizovaných Libereckým krajem a nestátních neziskových organizací působících v našem regionu přišlo dnes do multimediálního sálu ve 3. patře  budovy C Krajského úřadu v Liberci téměř tisíc lidí. Na tradičním vánočním trhu si zakoupili  výrobky z dvaceti  krajských zařízení sociálních služeb  a  nevládních neziskových organizací.

Prodávaly se dárky z keramiky, proutí, látek, a třeba i peří těchto krajských organizací:  Denní a pobytové sociální služby, Domov a Centrum denních služeb Jablonec nad Nisou, APOSS Liberec, Služby sociální péče TEREZA, Jedličkův ústav Liberec , Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, Domov důchodců Český Dub, Domov a Centrum aktivity. Z nestátního sektoru přijely třeba. Domov u Spasitele Frýdlant, Terapeutická komunita v Nové Vsi, Mezinárodní centrum UNIVERSIUM, občanské sdružení DRAK, Stacionář Rváček, Alvalída, FOKUS Liberec aj.

„Vánoční  výstava se stejně jako v předchozích letech  setkala s velkým ohlasem, i proto  na jaro příštího roku opět připravíme velikonoční trhy,“ připomněla Hana Králíčková.






Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky