Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na pět tisíc prvňáčků v Libereckém kraji dostane 1. září hezké a praktické dárky

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 08. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6835|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Dárkový balíček Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR dostanou k novému školnímu roku žáčci, kteří nastoupí 1. září do první třídy základních škol. Bude jich bezmála pět tisíc.  Soubor materiálů jim zpříjemní první dny ve školních lavicích a naučí je, jak zdravě žít a chránit se před nemocemi a úrazy.

Balíček obsahuje barevné desky na sešity. V deskách Můj zdravý den aneb Naše rady pro prvňáčky je pro děti připraven komiksový příběh, který ukazuje den dvou malých školáků plný zdravých a zábavných aktivit. Děti najdou v deskách ale i další překvapení jako pexeso s obrázky z komiksu, rozvrh hodin s pravítkem a také soubor animovaných rad, jak se vyhnout nebezpečným situacím. Pro rodiče je v deskách vložena praktická kartička s důležitými čísly, na které se má volat v případě ohrožení. 

 Dárek s materiály najdou v lavicích prvňáčci na většině základních škol v kraji. Školy jej získají zdarma. Materiály jsou připraveny tak, že je budou moci prvňáčci a jejich učitelé používat v průběhu celého školního roku.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky