Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na Velikonočních trzích na kraji se pletly i pomlázky

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 04. 2012 15:50
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Resort sociálních věcí KÚ LK v Liberci dnes již tradičně uspořádal v sídle Libereckého kraje v Liberci Velikonoční prodejní výstavu výrobků klientů zařízení sociálních služeb Libereckého kraje.

„Výstavy se zúčastňují zařízení sociálních služeb poskytující své služby na území Libereckého kraje, a to jak zřizovaná naším krajem, tak i obcemi či  nestátní neziskové organizace,“ uvedl radní pro sociální věci LK Pavel Petráček (ČSSD), který trhy v 10 hodin zahájil.

Stejně jako vloni vystavovalo a prodávalo krajských a neziskových zařízení a prodávající se nestačili otáčet. Zřejmě nejrychleji vyprodaná byla expozice Domova důchodců Sloup v Čechách, kde za hodinu byly pulty prázdné a ředitel Zdeněk Vlk dokončoval vlastnoručně upletenou  poslední – 14 pomlázku.

 „I letos přišlo podpořit naše klienty přes tisíc lidí, víc už se sem zřejmě ani nevejde,“ zhodnotil akci radní s tím, že poskytovatelé sociálních služeb se opět veřejnosti představí v prosinci na Vánočních trzích.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky