Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na VIII. Plesu vozíčkářů v sobotu v Babylonu opět zazpívá Heidi Janků

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 04. 2012 14:20

Sdílet článek

 

Centrum Babylon Liberec pod patronací náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerové (SOS), pohostí opět handicapované.
V bezbariérově konferenčním sále se uskuteční v sobotu 21. dubna od 19.30 hodin (až do druhé hodiny ranní) V Centru Babylon v Liberci VIII. Ples vozíčkářů.

„Akci pořádá organizace ESY HANDICAP HELP, o.s. pod záštitou Nadace Syner a počtvrté za podpory Nadace Škola hrou,“ uvedla náměstkyně hejtmana, která se plesu osobně zúčastní.
Ples provází bohatý program a každoročně má velkou účast vozíčkářů a osob s postižením z celé ČR. Programem provází moderátor Jaromír Štěpánek, se kterým se . přítomní vždy těší na vystoupení zpěvačky Heidi Janků, která roztančí každoročně celý sál, včetně vozíčkářů. Vystoupí také Marcolli – iluzionista, skupiny Black Beagle a S.R.O., Standa a Donáš a další.
I letošní VIII. Ročník Plesu vozíčkářů má bohatou tombolu. Každá vstupenka vyhrává díky sponzorům a nadacím. Hlavní ceny předá vozíčkářům zástupce Nadace Syner.
Vstupenky je možné koupit i před začátkem plesu přímo v Babylonu.
Informace na tel.: 486 123 503, 777 151 150 Informace na webu: http://esyhandicaphelp.wgz.cz/ Koordinátoři tel.:: 728514132, 731598435-6
email: esyhandicaphelp@seznam.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky