Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana LK Radek Cikl blahopřál třem oceněným pedagogům

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 04. 2012 16:38

Sdílet článek

 

V multimediálním sále budovy Krajského úřadu LK se 10. dubna konala porada zástupců zřizovatele s řediteli škol a školských zařízení Libereckého kraje.

Po přivítání účastníků poblahopřál náměstek hejtmana LK pro školství Radek Cikl (ČSSD) třem pedagogům, kteří obdrželi medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy za vynikající pedagogickou činnost.

Byli to: Alena Dvořáková, ředitelka SŠ hospodářské a lesnické Frýdlant, která obdržela medaili 2. stupně za stabilizaci a zvyšování kvality odborného vzdělávání ve Frýdlantském výběžku. 

Druhou oceněnou je Zdeňka Kutínová, ředitelka Gymnázia a Střední odborné školy pedagogické Liberec, která má medaili 2. stupně za úspěšné manažerské a ekonomické vedení školy za zapojení školy do regionálních, celostátních a mezinárodních projektů a která je aktivní členkou odborných komisí a asociací.

Akademický sochař Jiří Dostál byl vyznamenán medaili 1. stupně za celoživotní vynikající pedagogickou a uměleckou činnost, úspěšné manažerské vedení školy a za iniciování vzniku nových studijních oborů.

 „V současné době je resort školství bez ministra a je velkou škodou, že se od roku 2006 bude do křesla ministra dosazovat již po sedmé nový člověk. Ale úkoly ve školství nečekají, proto vám přeji hodně síly a pracovního elánu do příprav nadcházejících maturitních zkoušek,“ řekl mimo jiné ve svém úvodním projevu náměstek hejtmana.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky