Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Martin Sepp předá dar tanvaldské nemocnici

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 02. 2012 14:21

Sdílet článek

 

Náměstek hejtmana LK pro dopravu Martin Sepp (ČSSD) společně s Rudolfem Kubíkem, spoluzakladatelem Nadačního fondu Pepina, předá v úterý 28. února ve 13 hodin Nemocnici Tanvald k užívání biolampu BIOPTRON Pro 1.

„Tento přístroj se využívá k terapii a rehabilitaci dlouhodobě nemocných,“ uvedl náměstek.

 

Nadační fond Pepina ve spolupráci s resortem dopravy Libereckého kraje realizuje dlouhodobý projekt na podporu obětí dopravních nehod.

Fond Pepina se účastní všech dopravně bezpečnostních akcí Libereckého kraje, vydal brožuru „Průvodce pro oběti dopravních nehod“ (www.podopravninehode.cz), vyhledává a finančně i materiálně podporuje osoby, které se staly obětí dopravní nehody.

 

Biolampa BIOPTRON Pro 1: Zdrojem je léčebné biostimulační světlo, pracující na principu polarizace světla. Výsledkem jeho působení na tkáňové buňky jsou vynikající terapeutické účinky v oblasti kožních onemocnění (ekzém, lupénka, akné..), hojení jizev, otoků, při úrazech, chronických  poruchách pohybového aparátu, ke zmírnění bolestí v oblasti šíje, zad, beder. Odstraňuje bolesti hlavy, dutin, kloubů, urychluje hojení ran i hematomů.

Zmiernenie bolesti. Môže pomôcť zmierniť závažnosť symptómov v reumatológii, fyzioterapii aj v športovéj medicíne. Zmierňuje holesť a znižuje jej intenzitu. Posilňuje svaly a zlepšuje rozsah pohybu tela. Pri bolestiach v krku a ramien môže znižiť bolesti chronických poranení svalov, bolesti krížov. Môže znížiť bolesti ubolených svalov, kĺbov, zlepšuje pohyblivosť kĺbov a poskytuje doplnkovú terapiu svalových vytknutí, presilení, pomliaždenín a vykĺbení.
Ošetrenie rán:   Pomáha zlepšovať hojenie rán - rezné rany,modriny a odreniny..
Taktiež je vhodný na pooperačné rany.   Napomáha rastu buniek     Urýchluje hojenie rán     Prispieva k lepšej kvalite jazvového tkaniva.
Výkonné svetlo Bioptron PRO je možné aplikovať na ktorúkoľvek časť tela pre stimuláciu a regeneraciu procesov celého organizmu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky