Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Radek Cikl převzal od žáků ze ZŠ v Kamenickém Šenově čtyři obrázky

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 11. 2011 14:33

Sdílet článek

 

Aula Základní školy v Kamenickém Šenově se ve středu 16. listopadu proměnila ve slavnostní síň plnou radosti a krásných obrázků, které za finanční podpory náměstka hejtmana pro školství Radka Cikla (ČSSD) vytvořili žáci školy ve věku 10 až 11 let - Bára Tomsová, Tereza Vacková, Katka Půlkrabová a Standa Svoboda

„Čtyři obrázkyz projektu Malování nás baví  budou umístěny v zasedací místnosti Odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu 8. poschodí budovy Krajského úřadu LK v Liberci,“ prozradil při převzetí náměstek s tím, že Liberecký kraj přispěl na vybavení výtvarného kroužku částkou pět tisíc korun.

.Tito žáci navštěvují výtvarný kroužek na škole, který vede místní výtvarník Oto Vejskal. Pod jeho vedením se děti učí používat výtvarné náčiní a techniky, kombinace a nanášení barev na plátno. Úsilím dětí vzniklo mnoho krásných obrázků, z nich čtyři děti věnovaly svému sponzorovi.

„Jsem velmi mile potěšen, jak krásné obrázky děti namalovaly a mohu přislíbit, že kraj bude finančně podporovat jejich další tvůrčí práci,“  povzbudil mladé malíře Radek Cikl.

Slavnostní předání obrázků zpestřily zpěvem a hudebním doprovodem děti ze základní školy. „Obrázky jsou nejen součástí výzdoby školy, ale budou využity i při různých školních akcích, například v tombole během školního jarmarku, či budou vydraženy při některé charitativní akci“ uvedla ředitelka školy Hana Svobodová.

Návštěvu náměstek hejtmana zakončil prohlídkou školy, na kterou představitele kraje pozvala ředitelka spolu se starostou města Františkem Kučerou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky