Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Natoč video a vyhraj!

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 04. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Program spolupráce Česká republika – Svobodný stát Sasko 2014-2020 vyhlásil soutěž o nejlepší video „TO JE EVROPA V ČESKU A SASKU”. Videopříspěvky můžete zasílat od 9. 4. do 30. 6. 2018. Podmínky soutěže najdete pod odkazem: http://www.sn-cz2020.eu/cz/foerderprogramm/auftaktveranstaltung_fuer_zuwendungsempfaenger/index.jsp.

 

Na výroční konferenci 2018 se chceme podívat na podpořené projekty Vašima očima – v krátkých filmech, které Vy sami natočíte. Je to zcela jednoduché: nemusíte být žádný profesionál a koneckonců – mobily máte stejně vždy po ruce.

Filmařem může být každý – ať příjemce nebo ne.

My: Známe pouze čísla a fakta, kontrolujeme projekty, rukama nám procházejí neustále hromady papírů a nejednoho žadatele občas doženeme k zoufalství. Vy: Vidíte výsledky – prožíváte příběhy veselé, vážné, významné, mezilidské, malé, velké nebo zažíváte cokoliv jiného, co se děje v projektu, do kterého jsou zapojeny dvě země. A přesně to chceme ukázat na sociálních sítích a na výroční konferenci!

A proto nezáleží na tom, zda jste účastníky projektu nebo s projektem nemáte nic společného, zda jste žáci, studenti nebo senioři – každý se může do soutěže zapojit a může natočit video! A pokud tak činíte poprvé, jste na tom jako my. I my jsme se odvážili jedno video natočit:

Soutěž – jak si to představujeme?

Jednoduše. Videa zveřejní Společný sekretariát na YouTube , kde budou moci být hodnocena všemi uživateli. Šest nejlépe ohodnocených videí bude představeno na výroční konferenci, jejíž účastníci zvolí absolutního vítěze! Všech šest finalistů obdrží ceny z dotačního území. Neváhejte a posílejte od 9. 4. do 30. 6. 2018 Vaše videopříspěvky.

Více informací k soutěži naleznete zde: Soutěž

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky