Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejdůležitější dění v Libereckém kraji přináší nová příloha

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 14. 01. 2015 16:00

Sdílet článek

První číslo nové informační přílohy KRAJ určené veřejnosti vydal minulý týden Liberecký kraj. Čtyři barevné stránky čtenářům přinesou informace, kde se rychle a přehledně dozvědí o nejdůležitějším dění v našem kraji.

K dispozici je zatím v digitální podobě na internetových stránkách kraje, ke stažení je také na známých komerčních informačních portálech v kraji. V průběhu letošního roku se objeví jeho tištěná verze i jako příloha vybraných městských a obecních zpravodajů, které vycházejí v Libereckém kraji. Do současnosti se přihlásilo 22 měst a obcí (Nový Bor, Doksy, Hodkovice nad Mohelkou, Rokytnice nad Jizerou, Mimoň, Chrastava, Hrádek nad Nisou, Kamenický Šenov, Smržovka, Pěnčín, Stráž nad Nisou, Velké Hamry, Žandov, Volfartice, Bílá, Jestřabí v Krkonoších, Višňová, Stvolínky, Horka u Staré Paky, Čistá u Horek, Modřišice, Skuhrov).

„Chceme občany seznamovat s nejdůležitějšími událostmi v kraji, s prací samosprávy i krajského úřadu, ale také s životem u nás, v našich bydlištích,“ říká hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Digitální verze je interaktivní. V textu tak občané najdou odkazy, které je nasměrují na více informací k danému tématu. Čtyři plnobarevné strany přílohy KRAJ nabídnou informace o zajímavých společenských, kulturních a sportovních událostech, rozhovory s významnými osobnostmi kraje, představení více či méně známých míst a lidí v kraji, stručné, přehledné a atraktivní informování o aktivitách Libereckého kraje jako instituce. KRAJ bude vycházet jednou měsíčně, o letních prázdninách jako dvojčíslo.

Příloha KRAJ navazuje na Měsíčník Libereckého kraje vydávaný do konce roku 2013. Náklady na výrobu, tisk a distribuci dosáhly v roce 2012 částky 4,59 mil. Kč, v roce 2013 to bylo 4,4 mil. Kč. Předpokládané náklady na novou přílohu v elektronické podobě nepřesáhnou cca 200.000 Kč.

 

Link na první číslo nové informační přílohy KRAJ: http://magazin.kraj-lbc.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky