Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Několik desítek seniorů se školilo v dopravní bezpečnosti

Šírová Květa

  • 01. 12. 2011 12:50

Sdílet článek

Radní pro resort sociálních věcí Libereckého kraje Pavel Petráček se dnes setkal se seniory na dopravně bezpečnostní akci konané v hotelu Bezděz ve Starých Splavech. Akci uspořádal jeho resort ve spolupráci s resortem dopravy Libereckého kraje a Týmem silniční bezpečnosti Libereckého kraje. 

„Cílem akce bylo rozšířit všeobecné znalosti seniorů o bezpečném pohybu na pozemních komunikacích. Zájemci také měli možnost nechat si změřit svůj zrak oftalmologem,“ popsal radní Petráček.

S prezentací vystoupil Stanislav Huml, Městská policie Česká Lípa a Český červený kříž Liberec. Každý z účastníků si odnesl sadu reflexních pomůcek a materiálů. Akci moderoval Stanislav Berkovec.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky