Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nezapomeňte přihlásit své stavební dílo včas!

Bc. Fulková Andrea

  • 26. 05. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8119|autor:Bc. Fulková Andrea|email:andrea.fulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 332|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj a partnerské organizace již popáté vyhlásily veřejnou soutěž Stavba roku Libereckého kraje. Záměrem této populární soutěže je seznámení veřejnosti se současnými výsledky stavebních činností a architektonické tvorby v kraji. Letošní ročník je rozšířen o soutěže doplňující, které dávají možnost prezentace a prosazení se na poli stavebním i ostatním subjektům a fyzickým osobám, nejen velkým firmám.

Termín uzávěrky je do 1. června 2009 do 12:00 hodin.

Více informací o podmínkách a pravidlech soutěží včetně přihlašovacího formuláře do jednotlivých soutěží naleznete na webových stránkách www.stavbarokulibereckehokraje.cz , odkaz Aktuální informace.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky