Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nositel Pocty hejtmana Libereckého kraje František Peterka se dožívá 90 let

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 03. 2012 12:23

Sdílet článek

 

Laureát Pocty hejtmana Libereckého kraje z roku 2009 za celoživotní přínos v oblasti divadla a filmu herec František Peterka se 17. března dožívá významného životního jubilea – 90 let. Jménem svým a celého Libereckého kraje mu dopisem pogratulovala statutární náměstkyně hejtmana LK pro kulturu Lidie Vajnerová (SOS).

Dokument:

Vážený Mistře Františku Peterko,

dovolte, abych Vám jako jedné z nejvýznamnějších žijících Osobnosti Libereckého kraje popřála u příležitosti Vašeho krásného životního jubilea jménem svým i mnoha Vašich diváků hodně zdraví a svěžesti a mnoho dalších úspěchů v osobním životě.

Velice si vážím Vašeho hereckého umění, Vaší trpělivosti a odvahy v souboji s neblahým zraněním, ale také Vašich vyjíměčných zásluh, kterými jste svým celoživotním dílem přispěl k věhlasu Libereckého kraje. Děkuji Vám za Váš um, dovednosti a stále pozitivní přístup k životu, které mohou být vzorem občanům nejen našeho kraje. Ráda a upřímně proto vzdávám hold člověku, který přispěl k dobrému jménu i slávě našeho regionu a který s láskou vnímá Liberecký kraj jako místo svého domova.

Už nyní se těším na shledanou na Vaší benefici 10. dubna v Malém divadle F.X.Š. v Liberci, na které, jak věřím, znovu představíte svůj příjemný humor a radost ze života, na něž se my, všichni vaši příznivci, stále velice těšíme.

Vážený Mistře Františku, hodně zdaru!

S přátelským pozdravem statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Ing. Lidie Vajnerová  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky