Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novinkou veletrhu poskytovatelů sociálních služeb byl workshop na téma Jak si nejlépe vybrat sociální službu?

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 05. 2011 18:04

Sdílet článek

 

Letos se konal již třetí ročník Veletrhu poskytovatelů sociálních služeb Libereckého kraje. V konferenčním sále EXPO libereckého centra Babylon přijelo svoji činnost představit široké veřejnosti 53 organizací poskytující sociální služby v našem kraji.

Do libereckého Babylonu zavítalo přibližně 2 tisíce lidí.

„Jsme velice potěšeni, že počet návštěvníků mírně vzrostl ve srovnání s minulým rokem,“ řekl Pavel Petráček, radní pro resort sociálních věcí a menšin Libereckého kraje.

Dodal, že věří, že se podaří zachovat tradici a veletrh se v dalším roce opět uspořádá a to třeba i v jiném městě našeho kraje.

Příjemnou novinkou na veletrhu byl workshop na téma „Jak si nejlépe vybrat sociální službu?“

„Jeho cílem bylo přispět k rozšíření informovanosti sociálních službách, seznámit širokou veřejnost s nabídkou poskytovaných sociálních služeb a činností jednotlivých organizací, představit fungující modely a seznámit širokou veřejnost s aktuální situací sítě služeb sociální prevence v Libereckém kraj,“  vysvětlil radní.

Zpestřením byl zajímavý doprovodný program, v němž vystoupila například hudební kapela Country Sisters nebo pěvecký sbor Vrabčáci. Dětský taneční soubor Vem Camará Capoeira předvedl moderní styl bojových tanců. Dále se návštěvníkům představily pěvecké sbory některých organizací jako je RACHOT band z Jedličkova ústavu v Liberci nebo sbor Terezáček ze Semil. Jako suvenýr si návštěvníci mohli zakoupit některé výrobky přímo od vystavujících organizací.

Veletrh byl pořádán pod záštitou projektu IP 2 – Podpora střednědobého plánování a rozvoje kvality sítě sociálních služeb Libereckého kraje, který je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky