Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nový altán v libereckém Panském lomu slouží veřejnosti

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 09. 09. 2015 12:56

Sdílet článek

V Panském lomu, liberecké přírodní památce nedaleko Horního Hanychova, letos postavily Lesy ČR dřevěný altán. Vyšel na 320 tisíc korun. Podnik ho financoval z vlastního dotačního Programu 2020.

„Altán mohou využít návštěvníci lesa, 5. září jsme nedaleko uspořádali lesnický den,“ uvedl Ludvík Řičář, liberecký krajský ředitel podniku Lesy ČR. Akce se letos zúčastnilo 290 lidí. U altánu jsou kolem ohniště rozmístěny lavice se stolem, nechybí ani informační tabule.

Více o Panském lomu se dočtete zde: http://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/11051-pansky-lom-liberec.html

TZ Lesy ČR

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky