Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oblastní spolek Českého červeného kříže v Jablonci nad Nisou podruhé uspořádal Benefiční ples

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 11. 2014 11:11

Sdílet článek

Ve velkém sále Eurocentra v Jablonci nad Nisou se v sobotu 1. listopadu uskutečnil druhý ročník Benefiční plesu Oblastního spolku Českého červeného kříže v Jablonci nad Nisou. Záštitu nad akcí převzali hejtman Libereckého kraje Martin Půta a senátor Jaroslav Zeman. Generálním partnerem plesu byla Skupina ČEZ.

Sobotní ples navštívily dvě stovky lidí.  Ve prospěch veřejné sbírky se na místě vybralo přes 6.400 Kč, na vstupném pak 10.000 Kč a hřebem večera byl dar anonymních podnikatelů Jablonecka, kteří na činnost oblastního spolku přispěli 81.000 Kč.

„Dar, který pro mne byl půlnočním překvapením, mi podlomil kolena a vehnal slzy do očí. Něco takového jsem nečekala,“ řekla dojatá ředitelka OS ČČK Kateřina Havlová.

Večerem provázeli Jan Čenský a Petr Salava, k tanci a poslechu hrála Jablonecká kapela SKY WAY pod taktovkou Josefa Vlka a nechyběl program plný krásných děvčat a tajemna. Své umění představily tanečnice ze studia Pool dance a o půlnoci svá kouzla na přítomné vyslal Magic Alex. Poté ples zpříjemnila Oldies party Petra Salavy.

Také druhý ročník Benefičního plesu byl uspořádán zejména jako poděkování bezpříspěvkovým dárcům krve, pracovníkům ČČK i dobrovolníkům, kteří celoročně pomáhají při všech činnostech.

Peníze z kasičky veřejné sbírky jsou určeny hlavně pro vybavení humanitárního stanoviště oblastního spolku ČČK. „Díky nim můžeme pořídit zdravotnický materiál, ale i vybavení pro ubytování dobrovolníků při řešení mimořádných událostí či vzdělávání právě v oblastech poskytování zdravotnické a psychosociální pomoci,“ doplnila Kateřina Havlová.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky