Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Osmý ročník veletrhu EDUCA opět představí školy a nabídne práci

13. 10. 2014

Celé tři dny od 16. do 18. října 2014 bude v liberecké Tipsport areně probíhat tradiční veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2014 MYJOB LIBEREC. Také letos nad akcí převzali záštitu hejtman Libereckého kraje Martin Půta a členka rady kraje Alena Losová.

Letošní osmé pokračování veletrhu opět poskytne potřebné informace všem zájemcům o práci a vzdělávání. Studijní či pracovní příležitosti nabídnou subjekty nejen z Libereckého kraje, ale i ostatních krajů České republiky a zahraničí. V prostorách arény se představí téměř 80 vystavovatelů z oblasti vzdělávání, kdy se budou prezentovat střední, vyšší odborné, vysoké školy a ostatní vzdělávací společnosti. Doplní je také široké přehlídka firem, personálních agentur a internetových portálů nabízejících práci.

Otevírací doba veletrhu, na který je vstup zdarma: čtvrtek 16. října a pátek 17. října 9:00 – 18:00 hodin, sobota 18. října 9:00 – 16:00 hodin.

„Důležitost i atraktivnost veletrhu EDUCA pro návštěvníky i vystavovatele rok od roku stoupá, což dokazuje jejich ruku v ruce jdoucí každoroční nárůst. Koncept veletrhu jsem se rozhodla letos představit i svým kolegům z Komise pro školství Asociace krajů ČR, kteří se seznámí s veletrhem v rámci zasedání komise,“ láká k návštěvě i ostatní zájemce o oblast vzdělávání a oblast trhu práce Alena Losová, členka rady kraje pověřená řízením resortu školství, mládeže a zaměstnanosti.

Technická univerzita v Liberci přistoupí k Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje
U příležitosti zahájení veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2014 MYJOB LIBEREC přistoupí Technická univerzita v Liberci k Paktu zaměstnanosti Libereckého kraje. Přistoupení podepíší Zdeněk Kůs, rektor Technické univerzity v Liberci, a Martin Půta, hejtman Libereckého kraje z pozice předsedy Řídícího výboru paktu, ve čtvrtek 16. října v 10:00 hodin ve skyboxovém patře Tipsport areny před restaurací Coloseum.

Pakt zaměstnanosti Libereckého kraje vznikl jako iniciativa pro strategickou spolupráci v oblasti trhu práce a zvyšování zaměstnanosti obyvatel Libereckého kraje. Jeho dosavadními signatáři jsou Liberecký kraj, Krajská hospodářská komora Libereckého kraje, Úřad práce České republiky – krajská pobočka Liberec, Regionální rada odborových svazů ČMKOS a Sdružení pro rozvoj Libereckého kraje.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624