Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Podmíněná výzva v rámci INTERREGu IIIA ČR-Sasko, opatření H1

Ing. Hozáková Martina

  • 01. 02. 2008 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:6075|autor:Ing. Hozáková Martina|email:martina.hozakova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 474|mobil:|aktualizace:]

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR vyhlásilo dne 1. 2. 2008 po dohodě s Řídícím orgánem IS INTERREG IIIA podmíněnou výzvu pro české žadatele k podávání projektových žádostí v rámci Iniciativy Společenství INTERREG III A ČR-Sasko.  Více viz VÝZVA.


Tato výzva je podmíněna disponibilitou mimořádných finančních prostředků v prioritě H, opatření H1 -
Dopravní infrastruktura.

V tomto opatření lze realizovat projekty zaměřené na veřejnou dopravu osob a výstavbu dopravně významných silnic a mostů. Více viz  Příručka pro žadatele. 

             

Projektové žádosti včetně všech potřebných podkladů je nutné předložit nejpozději do 29. února 2008, do 14:00 hodin na Krajský úřad Libereckého kraje v případě, že je žadatel z Libereckého kraje.

 

Předpokládaným termínem rozhodnutí Řídícího výboru o podaných projektových žádostech je duben 2008. Schválené projekty musí být ukončeny do 31. října 2008. Prodloužení doby realizace je vyloučené!

 

Společně s projektovou žádostí je potřeba předložit veškeré podklady (např. platné stavební povolení) potřebné k okamžitému zahájení realizace projektu po jeho schválení Řídícím výborem.


Informace k programu INTERREG IIIA ČR-Sasko naleznete 
ZDE.

Kontaktním místem pro žadatele je Společný technický sekretariát v Drážďanech
Pro žadatele z Libereckého kraje je navíc kontaktním místem Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů, oddělení přípravy a řízení projektů.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky