Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Portál cestovního ruchu slaví úspěch

14. 10. 2014

Liberecký kraj v letošním roce uspěl se svým turistickým portálem www.jestedliberec.cz v rámci 21. Národního filmového festivalu turistických filmů TOUR REGION FILM. Ten se uskutečnil od 9. do 11. října v Karlových Varech.

Do kategorie Multimédia kraj přihlásil jeden ze svých turistických portálů - www.jestedliberec.cz, který se věnuje symbolu Libereckého kraje, Ještědu. Za tento počin obdržel od odborné poroty v silné konkurenci 2. místo. Cenu převzali krajský radní Petr Tulpa a vedoucí oddělení cestovního ruchu Eva Hornová.

„Tohoto ocenění si velice vážíme. Vloni jsme za náš portál www.liberecky-kraj.cz, vlajkovou loď, vybojovali 1. místo. Letos uspěl i další náš portál, pro příští rok se chystáme soutěžit s nově vznikající mobilní aplikací,“ říká Hana Maierová, náměstkyně hejtmana pro resort cestovního ruchu, památkové péče a kultury.

Portál www.jestedliberec.cz se věnuje především symbolu Libereckého kraje – Ještědu, návštěvníci se dozvědí zejména o časových milnících, historii jednotlivých částí vysílače a tipech na výlet při okolí. 

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624