Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu

Upozornění

Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Předání dokumentu „Analýza stavu dopravy na území Libereckého kraje (aktualizace 2008)“

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 05. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6461|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Odbor dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje zpracoval dokument „Analýza stavu dopravy na území Libereckého kraje (aktualizace 2008)“, který je již šestou aktualizací původního dokumentu „Analýza stavu dopravy na území Libereckého kraje“. Každý rok následuje nová aktualizace.

Dokument zahrnuje všechna odvětví dopravy z pohledu stavebního, technického, ekonomického i provozního, která jsou na území Libereckého kraje využívána. Šestá aktualizace zahrnuje období roku 2007. Data, která jsou uvedena v krajském rozsahu a je možné provést porovnání, tvoří časovou řadu.

Každý aktualizovaný dokument je k dispozici nejen zastupitelům a pracovníkům Libereckého kraje, ale i široké veřejnosti prostřednictvím webu.

Předáme Vám CD s výše uvedeným dokumentem na pravidelné tiskové konferenci po zasedání Rady LK ve středu 21. května od 9 hodin. Na přiloženém CD bude také soubor ve formátu PDF obsahující kompletní znění celé publikace pro případné vytištění pro pracovní účely. Materiál  Vám bude plně k dispozici pro Vaše využití.

 

S pozdravem Mgr. Jiří Langer, tiskový mluvčí Libereckého kraje

 

Tisková konference po zasedání Rady Libereckého kraje se uskuteční ve středu 21. kvcětna od 9 hodin v zasedací síni hejtmana ve 3. patře KÚLK.

Těšíme se na setkání s Vámi všemi.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky