Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Prezident republiky opět navštíví Liberecký kraj

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 03. 2015 15:00

Sdílet článek

Na třídenní návštěvu Libereckého kraje přijede prezident České republiky Miloš Zeman ve dnech 24. až 26. března 2015. Během návštěvy bude hlavu státu doprovázet hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

V úterý 24. března se sejde s krajskými zastupiteli, starosty obcí a měst Libereckého kraje, řediteli příspěvkových organizací v sociální oblasti a zástupci krajské tripartity. Na programu prvního dne je také návštěva 31. pluku radiační, chemické a biologické ochrany, České mincovny v Jablonci nad Nisou a Nemocnice Jablonec nad Nisou.

Druhý den návštěvy, ve středu 25. března, prezident stráví na Českolipsku. Setká se se zastupiteli a občany Stráže pod Ralskem, prohlédne si areál Akademie Vězeňské služby ČR a státního podniku Diamo. Poté se přesune do Mimoně, kde bude diskutovat s představiteli města a mikroregionu Podralsko a následně pobeseduje s místními obyvateli. V závěru dne navštíví bývalý vojenský prostor Ralsko.

Ve čtvrtek 26. března zamíří prezident republiky na krátkou prohlídku firmy Kamax v Turnově, kde se rovněž pozdraví se zaměstnanci. Na Městském úřadě v Turnově se poté setká se zastupiteli města a v kulturním centru Střelnice s občany. Třídenní návštěvu Libereckého kraje zakončí tisková konference v Zámeckém hotelu Sychrov.

Program návštěvy: http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/8642.shtml

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky