Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přijďte ochutnat kvalitní regionální potravinářské výrobky

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 30. 09. 2015 12:00
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Před libereckou radnicí se v pátek 2. října už podeváté koná prodejní výstava Den regionálních potravin Libereckého kraje. Návštěvníci budou mít možnost nejen ochutnat a zakoupit kvalitní potravinářské výrobky, ale zároveň se osobně setkají s jejich výrobci. Tržnice se otevře v 9:00 hodin, o hodinu později se uskuteční slavnostní zahájení.

Na náměstí bude po celý den probíhat kulturní program, jehož součástí je předání ocenění Regionální potravina Libereckého kraje. Označení, které bude za Liberecký kraj předávat náměstek hejtmana pro životní prostředí a zemědělství Josef Jadrný, nově ponese šest producentů (Ruprechtická bylinková klobása od firmy Maso Rydval s.r.o., Tvaroh česnek pažitka z farmy Jiřího Vrkoslava ze Zlaté Olešnici, Jeřmanický smetanový zákys ze Zemědělské farmy K. E. K s.r.o., speciální tmavé pivo Vratislavický ALE z Pivovaru Vratislavice, Mikulův pecen z pekárny Mikula Turnov, s.r.o. a BIO sterilovaný patizon od Jana Vericha z Turnova). 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky