Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Příjemci globálních grantů se seznámili s podmínkami při realizaci projektů

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 10. 2009 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:8916|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Seminář pro příjemce v rámci 2. výzvy globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, který se konal 14. října v sídle Libereckého kraje. připravil odbor regionálního rozvoje a evropských projektů společně s odborem školství, mládeže, tělovýchovy a sportu KÚLK.

Hlavním cílem jednání bylo detailní seznámení příjemců podpory  2. kola výzvy z globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost – Zvyšování kvality ve vzdělávání v LK, Rovné příležitosti ve vzdělávání v LK a Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v LK. s pravidly realizace projektů.

„V současné chvíli, řečeno sportovní terminologií, stojíte se svými projekty na startovní čáře a já doufám, že nejen s pomocí tohoto semináře, ale i na základě další spolupráce s našimi finančními a projektovými manažery s projekty úspěšně „doběhnete“ do cílové rovinky,“ řekl účastníkům náměstek hejtmana Vít Příkaský, který seminář zahajoval.

 Na programu semináře byly například tyto body – způsobilé a nezpůsobilé výdaje, monitorovací práva, žádost o platbu, pravidla publicity, Monitorovací indikátory, zadávání veřejných zakázek, Risa managing a Connecting.

 

„K systému Risa manging jsou současně připravována uživatelská školení pro správce jednotlivých projektů, která budou probíhat v počítačové učebně KÚLK U Jezu  v Liberci. Nejbližší je už 19. října od 9 a od 12.30 hodin,“ upozornil náměstek hejtmana s tím, že tento globální grant je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky