Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Příjemci podpory se sešli na semináři

Mgr. Zigušková Barbora

  • 06. 05. 2010 07:27
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

V rámci 1. výzvy globálního grantu Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Libereckém kraji uspořádaly odbor regionálního rozvoje a evropských projektů a odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu ve středu 5. května na krajském úřadě seminář pro příjemce podpory z tohoto grantu. Účastníky přivítal náměstek hejtmana Libereckého kraje Radek Cikl, pověřený vedením resortu školství, mládeže, tělovýchovy a sportu, který vyzdvihl význam jmenované oblasti podpory. „Oblast podpory dalšího vzdělávání je pro Liberecký kraj velice důležitá, především vede k motivaci obyvatel k dalšímu vzdělávání.“

 

Prostřednictvím semináře byli motivováni i příjemci, a sice, aby realizace jejich projektů, na jejímž prahu právě stojí, proběhla podle nastolených pravidel Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Byli tedy detailně seznámeni jak s finanční, tak věcnou stránkou projektů. „Věřím, že náš seminář pomohl příjemcům zorientovat se v problematice oblasti Podpory nabídky dalšího vzdělávání a že jejich realizace bude mít hladký průběh,“ řekl Vít Příkaský, náměstek hejtmana Libereckého kraje, který má v gesci resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

 seminář pro příjemce 5. 5. 2010

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky