Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Projekt Tamtam Střední odborné školy Liberec získal zlatou cenu personalistů

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 05. 2014 17:10
  • Školství

Sdílet článek

Projekt Střední odborné školy, Liberec, Jablonecká 999 získal ocenění HREA EXCELLENCE AWARD® 2013 za první místo v kategorii státních a neziskových organizací. V letošním roce již čtrnáctý ročník cen pro nejlepší projekty v oblasti rozvoje a řízení lidských zdrojů vyhlásila profesní organizace personálních pracovníků People Management Forum.

 

Škola odbornou porotu zaujala projektem TAMTAM - kompetence pro konkurenceschopnost. Hlavním cílem bylo vybavit účastníky projektu dovednostmi a znalostmi pro práci s žáky se speciálními vzdělávacími potřebami a posílit zpětnovazebné mechanismy v prostředí školy o běžně užívané standardy hodnocení v komerční sféře. Projekt rozvíjí kompetence pedagogických, nepedagogických i vedoucích pracovníků jako šiřitelů nových informací a metod práce. Odborná porota ocenila zejména široké spektrum aplikovaných rozvojových nástrojů včetně koučinku a metody 360° zpětné vazby.

K úspěšné realizaci projektu přispěla i intenzivní a kvalitní spolupráce se vzdělavatelem společností Aperta, s.r.o, která disponovala odborníky nejen na vzdělávání, ale i na poradenskou činnost pro podporu žádaných změnových procesů.

Škola jako vítěz této kategorie obdržela šek na odbornou literaturu v hodnotě 10 000 Kč.

 

Autorka projektu Ing. Milena Hanyková, učitelka a projektová manažerka, převzala cenu na slavnostním večeru 14. Května 2014 v pražském klubu SaSaZu. Ve střední odborné škole připravila již řadu projektů z prostředků Evropské unie a k získanému ocenění uvádí: “Projektu TAMTAM se zúčastnilo 41 zaměstnanců na základě vlastního zájmu a na realizaci projektu to bylo vidět. Mottem tohoto ročníku konference HREA bylo 'HODNOTY SRDCEM ÚSPĚCHU aneb Najděme opomíjený klíč k prosperitě firem'. Vím, že i díky projektu TAMTAM se daří v naší škole hodnoty jako ztracené klíče zase nacházet a používat v praxi.“

Získané ocenění potvrzuje, že kvalitní a efektivní projekty mohou vzniknout i ve škole a nejsou pouze doménou velkých organizací.

Viz také: http://www.peoplemanagementforum.cz/cs/aktuality/rozdavaly-se-ceny-za-nejlepsi-projekty-v-personalistice/

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky