Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Jaroslav Podzimek jednal na Monitorovacím výboru Programu rozvoje venkova

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 07. 2011 13:36

Sdílet článek

 

Krajský radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek   se 28. července zúčastnil jednání Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova. Které se konalo na Ministerstvu zemědělství za účasti zástupci Mze, SZIF, Ministerstva financí, Pozemkového fondu, Zemědělského svazu, Agrární komory, Asociace krajů ČR a dalších. 

Mezi nejdůležitější projednávané otázky byly body osy - Osa 1.3.4. Využívání poradenských služeb a Osa 1.1.4. Pozemkové úpravy.

„U druhé osy jsem navrhl zvýšit bodové ohodnocení u bodu pozemkových úprav, kdy je alespoň část projektu realizována u záplavových území, dle zákona č. 254/2001 Sb., z pěti na deset bodů,“ uvedl radní.

Toto kritérium by mělo podle něj zvýšit šance žadatelů, kteří mají alespoň část pozemků v záplavových územích k získání potřebných podpor na pozemkové úpravy.

 „Ostatní navržená bodová ohodnocení se u ostatních Os téměř neměnily, pouze se diskutovalo o úpravách znění některých kritérií,“ dodal Jaroslav Podzimek.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky