Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Jaroslav Podzimek provede delegaci farmářů a potravinářů ze St. Gallenu po Libereckém kraji

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 06. 2011 12:27

Sdílet článek

 

Krajský radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek přivítá 15. června v Centru Babylon v Liberci devítičlennou delegaci z družebního kantonu St. Gallen, která přijede na třídenní návštěvu Libereckého kraje.

„Hosté ze Švýcarska nám tak oplatí návštěvu představitelů Libereckého kraje z loňského roku. Chci je provést zemědělskými a potravinářskými podniky našeho regionu, abychom si mohli se st. galenskými odborníky vyměnit zkušenosti,“ uvedl radní s tím, že mimo jiné hosté navštíví 16. června Mlékárnu Příšovice, Rodinnou farmu Tompeli v Huntířově, Kozí farmu v Pěnčíně u Jablonce n. N., a Zemědělské družstvo Zetka Strážník Studenec.

Členy delegace jsou Roger Peterer, vedoucí kantonálního úřadu St. Gallen pro zemědělství, Markus Hobi – zemědělské vzdělávání – učitel,

Walter Munger – produkce mléka – zemědělec, Heinz Habegger, Hans Stadelmann – Hans  Muller – všichni zpracování mléka – sýraři, Andrea Ritter – podniková manažerka spolku producentů mléčných výrobků,  Petr Bruhin – podnikový manažer spolku rolníků, a Andreas Widmer – z ředitelství obchodu zemědělských produktů a prostředků pomoci.

V pátek 17. 6.  delegace v 9. 30 hodin zavítá na Krajský úřad Libereckého kraje, kde shlédne ukázky prezentačního televizního seriálu Agrofakta, který propaguje místní výrobce potravin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky