Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Podzimek sledoval Rally Bohemia 2011 v doprovodu zástupce FIA Jorida PARRO

Šírová Květa

  • 04. 07. 2011 16:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Radní Libereckého kraje Jaroslav Podzimek sledoval 38. ročník automobilových závodů Rally Bohemia v doprovodu zástupce FIA Jorida PARRO. Společně se zúčastnili zahajovacího ceremoniálu, tiskové konference i startu úvodního závodu RZ 1, který vedl ulicemi Mladé Boleslavy.

„Hovořili jsme nejen o soutěži Rally Bohemia, ale také o podmínkách soutěže, které umožňují zařazení do Evropského poháru,“ řekl radní Podzimek.

Úvodní hojně navštívenou superspeciální rychlostní zkoušku Bondy vyhrál belgický pilot v barvách Škody Fredy LOIX před Pavlem Valouškem a Romanem Krestou. Fredy LOIX se také stal vítězem celé Rally Bohemia 2011.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky