Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní pro ekonomiku navštíví již podruhé příspěvkové organizace kraje

Mgr. Zigušková (Matoušová) Barbora

  • 07. 01. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7314|autor:Mgr. Zigušková (Matoušová) Barbora|email:barbora.ziguskova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

Na druhou cestu po příspěvkových organizacích kraje se ve čtvrtek 8. ledna vydá člen rady kraje pro resort ekonomiky, investic, správy majetku a územního plánování Zdeněk Bursa. „Mým cílem je seznámit se postupně se všemi příspěvkovými organizacemi kraje a jeho majetkem,“ uvedl s tím, že tentokrát navštíví Základní školu v Tanvaldu (Údolí Kamenice 238) a Gymnázium a Střední odbornou školu v Jilemnici (Tkalcovská 460). V rámci první seznamovací návštěvy již Zdeněk Bursa zavítal do Dětského domova Frýdlant, Gymnázia F. X. Šaldy Liberec, Střední odborné školy gastronomie Liberec a Střední školy Lomnice nad Popelkou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky