Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální operační program NUTS II Severovýchod je blízko schválení

Mgr. Markgrafová Eva

  • 24. 09. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5639|autor:Mgr. Markgrafová Eva|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

 Na Ministerstvu pro místní rozvoj ČR v Praze se ve středu 19. září 2007 uskutečnilo oficiální jednání mezi Evropskou komisí a reprezentanty regionu soudržnosti Severovýchod (tj. Libereckého, Královéhradeckého a Pardubického kraje). Hlavním cílem tohoto setkání bylo projednání aktuální verze Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod  (ROP SV). Evropská komise (EK) označila na jednání náš ROP za dobře zpracovaný. Má proto velkou šanci být Evropskou komisí schválen mezi prvními operačními programy v rámci celé České republiky. EK nemá připomínky k ROP SV jako celku, nicméně požaduje ještě dílčí úpravy některých oblastí dokumentu, jako např. městské hromadné dopravy, PPP projektů či realizace integrovaných plánů rozvoje měst. Po jejich vypořádání bude 15. října tohoto roku odeslán ROP SV v anglické verzi Evropské komisi, která by ho měla přibližně do šesti týdnů od tohoto data oficiálně schválit. To znamená, že se budou moci v dohledné době naplno rozběhnout výzvy k podávání projektů do všech oblastí podpory.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky