Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální rada bude schvalovat projekty i plán výzev

Mgr. Langer Jiří

  • 01. 09. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8646|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Výbor Regionální rady NUTS II Severovýchod zasedne v pátek 4. září v sídle Krajského úřadu v Pardubicích. Na programu má několik sledovaných bodů. Mezi nimi například schvalování  Příručky pro žadatele a příjemce nebo dílčích projektů sledujících rozvoj krajských měst - Hradce Králové, Pardubic a Liberce. Výbor také kromě jiného vybere pilotní projekty, prezentované v rámci projektu „Posílení absorpční a administrativní kapacity“.

„Rada také rozhodne o vyhlášení 14. kola výzvy, které bude zaměřeno na rozvoj cestovního ruchu,“ uvedl hejtman LK Stanislav Eichler, který je rovněž I. místopředsedou rady.

Podle něj také dojde na plán výzev vyhlašovaných v roce 2010 a členové Výboru budou informování o zrychleném proplácení dotací, k němuž se přistoupilo 1. srpna tohoto roku.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky