Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Resort dopravy LK pořádá tiskovou konferenci k preventivní kampani Uber plyn!

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 02. 2012 14:32

Sdílet článek

 

Tisková konference resortu dopravy se koná ve středu 29. února od 10 hodin v sídle Libereckého kraje (U Jezu 642/2a, Liberec, 3. patro, zasedací místnost č. 111 – přízemí).

Téma konference: Prezentace preventivní kampaně „Uber plyn!“ – adaptace původně německé kampaně zaměřené na nepřiměřenou rychlost na území Libereckého kraje.

 

Tiskové konference se zúčastní Martin Sepp (ČSSD), náměstek hejtmana pro dopravu, Sandra Demuth, referentka pro práci s veřejností a organizace akcí (DVR - Německá rada pro bezpečnost v silniční dopravě), Jan Polák, koordinátor bezpečnosti silničního provozu Libereckého kraje, Daniel Řípa, koordinátor přeshraničních projektů, plk. Milan Franko (Krajské ředitelství policie Libereckého kraje) a řada významných hostů, mj. zástupce Ministerstva dopravy.

 

„Liberecký kraj v rámci agendy prevence a zvyšování bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích připravil ve spolupráci s DVR adaptaci úspěšné kampaně „Runter vom Gas“, která bude realizována v Libereckém kraji pod názvem Uber plyn!“ uvedl náměstek hejtmana s tím, že na programu je mimo jiné prezentace kampaně a statistických údajů před a po její realizaci.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky