Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

S kartou Jizerky Card se pobyt v Jizerských horách může zlevnit nejen o prázdninách

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 02. 2015 15:34

Sdílet článek

Jizerky Card, nebo-li karta hosta, může sloužit ke zpříjemnění pobytu návštěvníků
v Jizerských horách.
Její držitelé s ní získají množství výhod a užijí si svoji dovolenou, pár dnů či prodloužený víkend, naplno!

Karta "A" i "B" obsahuje balíček slev, který je vázaný na letní či zimní sezónu. Aktuální, zimní balíček slev lze uplatnit do 30. 4. 2015.

Varianta A je k dostání za 50Kč např. v informačních centrech v Tanvaldu, Bedřichově, Josefově Dole, Jablonci n/N. Její výhody se mírně liší od karty pro ubytované hosty. Nicméně i tak je pro návštěvníky Jizerských hor velmi atraktivní.

Ještě širší využití umožňuje Jizerky Card B. Tu však nelze koupit. Zdarma ji mohou získat ti, kdo se ubytují na 2 noci nebo déle v zařízení, které je členem Sdružení cestovního ruchu v Jizerských horách. Pokud tedy někdo míří do Jizerek na zimní dovolenou, určitě dobře udělá, pokud se u svého ubytovatele na kartu zeptá.

S kartami obou typů je možné získat slevu na Bobové dráze Janov, využít zvýhodněných služeb lyžařské školy na Tanvaldském Špičáku nebo navštívit jablonecké muzea skla a bižuterie za zlevněné vstupné“ informuje o výhodách statutární náměstkyně hejtmana PhDr. Hana Maierová. „Pro jarní prázdniny, které v mnoha krajích budou teprve probíhat, by takováto karta mohla být inspirací, proč do Jizerek vyrazit a jak vše pořídit levněji.“

Sdružení cestovního ruchu Jizerské hory, jenž Jizerky Card vydává, se inspiruje rakouským modelem. Cílem je zvýšení návštěvnosti Jizerských hor, propojení veřejné a podnikatelské sféry a společné propagace Jizerek. „Byť tento projekt vznikl již v roce 2012, do povědomí návštěvníků Jizerských hor se bohužel nedostal“, doplňuje náměstkyně Maierová

Varianta A i B                                                                                    

  • 15% sleva na Bobovou dráhu Janov
  • 15% sleva na slevy půjčovny, lyžařské školy a servisu SKI Bižu SPORT Tanvaldský Špičák
  • 15% na hotovou bižuterii Palace plus – česká bižuterie a sklo
  • 10% sleva na exkurzi do sklárny či návštěvu turistické dílny ve Výletním areálu Pěnčín
  • 20% sleva na vstupném do Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou

Varianta B navíc rozšířena např.

  • 20% sleva na celodenním vstupném AQUAPARK A WELLNESS– CENTRUM BABYLON
  • 20% sleva na vstupném do IQparku
  • 10% sleva na 3 a vícedenní skipas Ski areál Severák a Bedřichov

Konkrétní slevy pro jednotlivé typy Jizerky CARD naleznete na http://www.jizerske-hory.cz/cs/karta-hosta_slevy-a-vyhody

Zimní karta hosta, která je aktuálně v prodeji, platí až do 30. 4. 2015, do té doby tedy můžete čerpat její výhody. Jizerky Card funguje stejným principem i v letní sezoně. Pro více informací můžete navštívit www.jizerske-hory.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky