Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

S projektem Kuriculum S se lze seznámit v libereckém Regionálním konzultačním centru

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 05. 2010 12:55

Sdílet článek

 

V Libereckém kraji zahájilo 1. 5. letošního roku činnost Regionální konzultační centrum (RKC), které sídlí v Centru vzdělanosti Libereckého kraje, p.o., Masarykova 18, Liberec.

  RKC bude nabízet středním odborným školám Libereckého kraje tyto služby: osobní konzultace při zpracování ŠVP a jejich inovaci, workshopy pro koordinátory a ostatní pedagogy, spolupráci při sběru a šíření příkladů dobré praxe (PDP) odborných škol.

Projekt Kurikulum S – Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání je tříletý národní projekt, který realizuje MŠMT ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání jako partnerem.

Hlavním cílem projektu Kurikulum S je přímá pomoc středním odborným školám a konzervatořím v jejich reformě. 

Kurikulum S, bude zřízeno do 31.1.2012. Poté ještě 5 let udržitelnosti. Základní informace na webu http://www.nuov.cz/kurikulum/vznikla-nova-konzultacni-centra-v-libereckem-a-usteckem , informace o projektu Kurikulum S jsou zde http://www.nuov.cz/kurikulum/clanek-1 ,mezi ověřovací pilotní školy patří tři z našeho kraje (1x JN a 2x Turnov)-viz http://www.nuov.cz/kurikulum/prehled-pilotnich-skol 

Kontakt na konzultační centrum Libereckého kraje

Liberecký kraj

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků, příspěvková organizace

sekretariat@cvlk.cz

Masarykova 18

460 01 Liberec

Tel. 485 101 872

Vladimír Drahoš ( vladimir.drahos@cvlk.cz)

Tereza Duštírová ( tereza.dustirova@cvlk.cz )

www.cvlk.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky