Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Slavnostní vyhlášení soutěže v třídění komunálního odpadu Zlatá popelnice se uskuteční na Ještědu        

Filip Trdla

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 29. 05. 2019 00:00
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Vyhlášení výsledků soutěže měst a obcí Libereckého kraje v třídění komunálního odpadu „Zlatá popelnice“ 2018 se letos koná již počtrnácté. Záštitu nad událostí převzal krajský radní Jiří Löffelmann. Obce a města získají ocenění i za zpětný odběr elektrozařízení. Soutěž vyhlašuje kromě Libereckého kraje i společnost AOS EKOKOM.

Vítězové obdrží ceny ve čtyřech kategoriích:

„Města do 3500 obyvatel“,

„Města nad 3501 obyvatel“,

„Obce do 500 obyvatel“

„Obce nad 501 obyvatel“.

 

Finanční ocenění od AOS EKO-KOM obdrží první tři z každé kategorie. Liberecký kraj věnuje každému z oceněných zbrusu nové poháry, které byly vytvořeny podle návrhu studentů Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Kamenické Šenově. V abecedním řazení se jedná o následující města a obce:

 

Kategorie MĚSTA

Harrachov, Hodkovice na Mohelkou, Jablonec nad Jizerou, Jilemnice, Lomnice nad Popelkou, Lučany nad Nisou, Nový Bor, Rokytnice nad Jizerou, Semily, Turnov

 

Kategorie OBCE

Albrechtice v Jizerských horách, Bedřichov, Horní Branná, Jestřabí v Krkonoších, Josefův Důl, Karlovice, Kořenov, Paseky nad Jizerou, Roztoky u Semil, Skuhrov, Vítkovice

Program slavnostního vyhlášení vítězů soutěže:

9.30     Sraz u spodní stanice lanovky Ještědu

10.00   Slavnostní zahájení

            Vyhodnocení soutěží kolektivních systémů Asekol a.s. a Elektrowin a.s. za rok 2018

            Vyhlášení vítězů soutěže ZLATÁ POPELNICE 2018 a předání cen

Vyhlášení dalšího ročníku soutěže Zlatá popelnice 2019

11.30   Neformální část

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky