Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Soutěž zaměstnanců a firem Do práce na kole 2012 podporuje i Liberecký kraj

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 03. 2012 11:51

Sdílet článek

 

Kampaň Do práce na kole, kterou podporuje Liberecký kraj, navazuje na jaře 2012 na svůj povedený první ročník, který se konal v roce 2011 v Praze.  

„Jako zaměstnanec se můžete zúčastnit hlavní soutěže firemních týmů a vyhrát jednu z řady cen, kterými budeme odměňovat pravidelnost vaší dojížďky. Stačí dát dohromady tým 2-5 kolegů, kteří budou během května jezdit do práce na kole a budou své cesty a počet takto najetých kilometrů zaznamenávat na web kampaně,“ vyzývají organizátoři ze sdružení Cyklisté Liberecka..

V loňském roce se projektu zúčastnilo přes 1100 účastníků ze 181 firem. Zapojilo se 9 bank, 4 ministerstva, 2 mobilní operátoři, 2 pojišťovny a mnoho dalších firem a institucí různé velikosti. V květnu 2012 uspořádá iniciativa Auto*Mat, spolu se sdružením Cyklisté Liberecka kampaň Do práce na kole také v Liberci. Akce je inspirovaná úspěchem obdobných projektů realizovaných v Rakousku, Německu, Velké Británii, Dánsku či Maďarsku.

Přihlásit se můžete do 30. 4. 2012 na www.dopracenakole.net .

Jako firma/zaměstnavatel se můžete zapojit do ankety Cyklozaměstnavatel roku. Je to příležitost zlepšit podmínky pro příjezd Vašich zaměstnanců do práce na kole a také prezentace Vaší firmy.

„Věříme, že obyvatelé Liberce obstojí ve srovnání s Prahou, Brnem nebo Pardubicemi, kde také projekt Do práce na kole probíhá,“ míní Cyklisté Liberecka.

Více informací naleznete na www.dopracenakole.net

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky